Skip to content

Een woning huren in Amsterdam

JLG wordt gemiddeld

beoordeeld met een 9.5

Een woning huren in Amsterdam? Wij helpen u.

Bent u op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? De Aanhuur Service van JLG Real Estate wijst u de weg. En dat gaat verder dan alleen het vinden van de juiste woning in de juiste buurt. We bieden ook volledige begeleiding in zaken als huurcontract, waarborg en voorwaarden. Zo maakt u gegarandeerd de beste keuze.

Hoe helpt JLG Aanhuur Service mij?

1: Zoeken
U geeft uw voorkeuren en budget aan. Vervolgens zoekt een van onze ervaren makelaars actief naar de woningen die het beste bij uw wensen passen. Vanwege de uitdagende huurmarkt nemen wij momenteel alleen nieuwe zoekers aan met een budget vanaf € 2.000,- p/m en die zelf minimaal 3x de huur verdienen.

2: Huizentour
Na een selectie van de gevonden woningen plannen we een tour in. Zo kunt de meest interessante opties op een efficiënte manier zelf ervaren. Dit doen we op afspraak.

3: Advies
We adviseren in ondermeer huurprijs, voorwaarden en oplevering. Zo komen we tot een overeenkomst waarin uw belangen zo goed mogelijk zijn meegenomen.

4: Overdracht
We begeleiden in het tekenen van de huurovereenkomst. Ook vertegenwoordigen we u in de overdracht van de woning.

5: Wonen
Support nodig bij aansluitingen van energie, kabel, internet? Of kunt u hulp gebruiken in de meubilering van uw nieuwe woning? Wij staan voor u klaar.

Inschrijfformulier huurwoning

  • Persoonlijke details

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Wensen

  • MM slash DD slash JJJJ