Skip to content

Een woning huren in Amsterdam

JLG wordt gemiddeld

beoordeeld met een 9.5

Huis in Amsterdam huren?

Bent u op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Neem een kijkje binnen ons huuraanbod en plan eenvoudig een bezichtiging in. Staat er niets voor u tussen? U kunt zich hier inschrijven om automatisch op de hoogte te worden gehouden van ons nieuwste aanbod. 

Ons aanbod is meestal gemeubileerd of gestoffeerd. In een gemeubileerde woning kunt u doorgaans direct uit de voeten. U hoeft alleen uw koffer en laptop mee te brengen. Alles is aanwezig inclusief keukengerei, wasmachine (droger), beddengoed en handdoeken. Gestoffeerde woningen worden veelal opgeleverd met vloer, gordijnen en verlichting.

Bij het huren van een woning uit ons eigen huuraanbod brengen wij geen kosten in rekening. Houd er rekening mee dat voor elke woning een waarborgsom van 2 maanden kale huur gevraagd wordt. Daarnaast is er meestal een inkomenseis van minimaal driemaal de huur.

Wijken in Amsterdam

Momenteel bevinden we ons in een verhuurdersmarkt, wat inhoudt dat er meer vraag is dan aanbod beschikbare huurwoningen. Om uw zoektocht te vergemakkelijken is het aan te raden meerdere buurten/wijken te overwegen. In Amsterdam/Amstelveen beschikt bijna elke buurt over een bepaald winkelaanbod, scholen en goed openbaar vervoer.

Welke buurt is geschikt voor u?

Inschrijfformulier JLG Aanhuur Service

  • Persoonlijke details

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Wensen

  • MM slash DD slash JJJJ