Skip to content

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Gedragscode

De woorden die de gedragscode van JLG Real Estate het beste omschrijven zijn deskundig, oprecht en integer. Deze instelling zal leiden tot een lange en wederzijds gezonde zakenrelatie. Het lidmaatschap van de NVM brengt tevens met zich mee dat wij ons onderwerpen aan de erecode van de NVM.

Uw woning verhuurt u niet aan de eerste de beste. Een goede huurder dient zich niet vanzelf aan. Daarvoor kunt u gebruik maken van de diensten van JLG Real Estate. Wij dragen zorg voor een snelle verhuur tegen een marktconforme huurprijs met de minste zorgen.

JLG Real Estate bemiddelt alleen in verhuur voor huurders die:

• Inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond.
• Financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen.

Dit wordt door ons gecheckt door het opvragen van o.a een arbeidsovereenkomst en een verificatie van een geldig legitimatiebewijs. Indien er twijfel bestaat over de achtergrond van een huurder kan er worden gevraagd naar eventuele referenties van voormalige verhuurders. Indien de woonruimte bedrijfsmatig wordt gehuurd zal er een uittreksel van de Kamer Van Koophandel niet ouder dan 6 maanden dienen te worden overlegd, alsmede inzage in de financiën en zal de huurovereenkomst slechts kunnen worden ondertekend door de tekenbevoegde op het uittreksel.