Skip to content

Aanhuurmakelaar Amsterdam

JLG wordt gemiddeld

beoordeeld met een 9.3

Woning huren via een makelaar?

Het vinden van een huurwoning kan ontzettend veel tijd en frustratie kosten. Zeker wanneer er sprake is van enige spoed kan dit stressvol zijn. Wanneer u gebruik maakt van onze Aanhuur Service nemen wij dit hele traject uit handen. U kunt onder andere op ons rekenen voor:

  • Het zoeken naar een woning;
  • Het plannen en bijwonen van de bezichtigingen;
  • Juridisch advies;
  • Het nalopen van de huurovereenkomst;
  • Het verzorgen van de overdracht;
  • Nazorg;

Aanhuurmakelaar

Ondervindt u problemen met het zelf vinden van een geschikte huurwoning? De Aanhuur Service van JLG Real Estate wijst u de weg. En dat gaat verder dan alleen het vinden van de juiste woning in de juiste buurt. Dankzij volledige begeleiding maakt u gegarandeerd de beste keuze.

Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod

Op zoek naar een huurwoning en voldoet ons aanbod niet aan uw wensen? Hieronder schrijft u zich in om automatisch op de hoogte te blijven van alle nieuwe woningen uit ons aanbod.

Waarom gebruik maken van JLG Aanhuur Service?

Wij werken met het complete makelaardij-netwerk in Amsterdam, waarin wij ruim 20 jaar actief zijn. Daarnaast hebben we toegang tot alle woningen op de markt, ook de woningen die online nog niet zichtbaar zijn.

icon-check-border Inzicht in nieuw aanbod

icon-check-border 20 Jaar Ervaring

icon-check-border Groot Netwerk

Aanhuur Service JLG Real Estate

icon-check
1. Kennismaking

In een uitgebreide introductie call bespreken we uw woonwensen en zullen we de uitdagende huurmarkt toelichten. Na ondertekening van onze opdracht to dienstverlening kunnen we direct aan de slag.

icon-check
2. Zoeken

U krijgt dagelijks nieuw aanbod in uw mail, welke matcht met uw woonwensen. Tevens zoekt een van onze ervaren makelaars actief met u mee naar de woningen die het beste bij uw wensen passen. Als marktleider die al 20+ jaar meedraait, hebben wij een enorm netwerk opgebouwd óók met offline aanbod. Vanwege de uitdagende huurmarkt nemen wij momenteel alleen nieuwe zoekers aan met een budget vanaf € 2.000,- p/m en die zelf minimaal 3x de huur verdienen.

icon-check
3. Huizentour

Mocht u interessante opties zien, dan plannen wij zsm de afspraken voor bezichtigingen in. Houd er rekening mee dat wij meestal niet zelf de tijdstippen kunnen kiezen, we dienen ons te schikken aan de planning van de aanbiedende partij. Uiteraard proberen wij u altijd te vergezellen naar de geplande bezichtigingen.

icon-check
4. Advies

We adviseren in onder meer de huurprijs, voorwaarden en oplevering. Zo komen we tot een overeenkomst waarin uw belangen zo goed mogelijk zijn meegenomen.

icon-check
5. Overdracht

We begeleiden in het tekenen van de huurovereenkomst. Ook vertegenwoordigen we u in de overdracht van de woning en maken een gedetailleerd inspectie rapport voorzien van foto’s op.

icon-check
6. Wonen

Support nodig bij aansluitingen van nutsvoorzieningen, kabel en/of internet? Of kunt u hulp gebruiken in de meubilering van uw nieuwe woning? Wij staan voor u klaar.

Inschrijfformulier JLG Aanhuur Service

  • Persoonlijke details

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Wensen

  • MM slash DD slash JJJJ