Skip to content

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Marketing

Wat doet JLG Real Estate om uw woning te verkopen?
Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden voor de ultieme presentatie van uw woning:

Professionele foto’s en pakkende teksten
Foto’s worden gemaakt door een beroepsfotograaf. Deze zorgt ervoor dat uw woning de juiste uitstraling heeft op potentiële kopers. Een passende verkooptekst waarin de pluspunten van uw woning zo goed mogelijk worden weergegeven wordt in overleg met u samengesteld in zowel het Nederlands als Engels.

Brochure en plattegronden
Een opvallende, digitale brochure voorzien van alle informatie, kenmerken, (3-D) plattegronden en foto’s van de woning. De brochure is gratis te downloaden via onze website of funda.nl.

Website van uw woning
We maken een unieke en exclusieve website van uw woning, dus een eigen URL van het adres zoals bijvoorbeeld https://cycladenlaan104.nl/ Op deze site worden een hoogwaardige presentatie weergegeven, kan uiteraard de brochure en in een afgeschermd gedeelte diverse relevante documenten zoals het meetrapport, splitsingsakte, woz beschikking, etc. worden gedownload.

Promocards
JLG maakt 100 ‘visitekaartjes’ van de woning met de URL van de website en de gegevens van de verkopend makelaar. U krijgt zelf ook  kaartjes om in uw netwerk te verspreiden. Een ideale en laagdrempelige manier om extra aandacht op uw woning te vestigen.

Internet
Ook online maximale aandacht voor uw woning? Wij plaatsten uw woning natuurlijk op funda.nl, waar deze prominent zichtbaar is. Op onze (goed vindbare) website jlg.nl is het mogelijk een video van de woning af te spelen én een digitale brochure te downloaden. Ook wordt uw woning gevonden op de veel bezochte websites jaap.nl en mva.nl. Internationaal zijn er mogelijkheden te adverteren op LuxuryEstate.com.

Mobiel
JLG.nl is niet alleen goed vindbaar in Google, de site is ook volledig responsive. Dit houdt in dat op elk beeldformaat, dus ook smartphone en tablet, uw woning goed zichtbaar is.

Mailingen
Wekelijks wordt uw woning onder de aandacht gebracht bij meer dan 5500 nationale en internationale woningzoekers, die via ons uitgebreide netwerk zich aangemeld hebben op onze nieuwsbrief.

Social Media
Uw woning wordt actief gepromoot via onze social kanalen Facebook en Instagram (volg ons!)

Video
Van de woning maken we een video in HD kwaliteit. Zo krijgt de kijker in ca. 2 minuten – op speelse wijze – een sfeerbeeld van de woning. We plaatsen de video op YouTube en jlg.nl (indien gewenst ook op funda.nl).

Te Koop bord
Een ‘Te Koop’ bord moet kenmerkend en duidelijk zijn. Iedereen moet weten dat uw woning te koop staat! Met ons opvallende bord trekt u de aandacht.

Etalage
Uw woning wordt gepresenteerd op een groot videoscherm in de etalage. Op onze zichtlocatie, recht tegenover de tramhalte Sarphatipark, een mooie plek met veel voorbijgangers.

Open huis
Regelmatig worden Open Huis dagen georganiseerd door de NVM en de Amsterdamse MVA. Deelname is vrijwillig. Wij verzorgen de brochures, promocards, intekenlijst en promotie op de website (overige advertenties optioneel). U begeleidt de bezichtiging zelf.

Uitwisseling NVM-Makelaars
NVM-Makelaars registreren hun aanbod van koopwoningen in het digitale uitwisselingssysteem, om zo alle zoekers die staan ingeschreven bij een NVM-makelaar op te hoogte te stellen van nieuwe woningen. Zoekers ontvangen per e-mail de woningen die overeenkomen met hun woonwens. Ruim 80% van de woningzoekenden is afkomstig uit de regio. U bereikt hiermee het grootste deel van uw doelgroep.

Intranet
Via het NVM Intranet heeft u online toegang tot uw woning. U heeft inzage in de geplande afspraken, feedback op bezichtigingen en overige statistieken. Bovendien kunt u hier de aanbiedingstekst goedkeuren en de roerende zakenlijst en NVM vragenlijst invullen.

Meer informatie over: