Skip to content

Stel je vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Woning verhuren in Amsterdam?

JLG wordt gemiddeld

beoordeeld met een 9.5

Uw huis verhuren in Amsterdam?

Wanneer u een woning in Amsterdam gaat aanbieden voor de verhuur dan komt hier een hoop bij kijken. Hoe gaat dit in zijn werk en aan welke regels moet worden voldaan? Wat zijn de risico’s en wat is het rendement? JLG Real Estate heeft het antwoord op al uw vragen, adviseert u bij het opstellen van de huurovereenkomst én zorgt ervoor dat u aan de regels voldoet.

Woning verhuren aan expats

Wij verhuren bijna 90% van ons aanbod aan expats en hebben een duurzame relatie opgebouwd met relocators die expats helpen hun weg te vinden in Nederland. Benieuwd wat voor huurprijs u kunt hanteren? Vraag een gratis huurwaardebepaling aan en we nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend advies.

icon-check-border
Betrouwbare expats
Dankzij onze database met compleet gescreende kandidaten.
icon-check-border
Juridische knowhow
Maak gebruik van onze kennis over regelgeving en belasting.
icon-check-border
Huurovereenkomst op maat
Afgestemd op uw situatie, gebaseerd op uw wensen.
icon-check-border
Tijdelijke Verhuur mogelijk
Wij helpen u met zowel permanente- als tijdelijke verhuur.

Huurprijs bepalen

Benieuwd wat voor huurprijs u kunt hanteren wanneer u een woning verhuurt? Neem contact met ons op voor een gratis en volledig vrijblijvende huurwaardebepaling.

Woningverhuur: veelgestelde vragen

Onze tarieven

Een woning verhuren heeft nogal wat voeten in de aarde. Onze taak is u zo goed mogelijk bij te staan. In alle stappen. Daarom is onze werkwijze altijd kraakhelder. Ook als het gaat om onze tarieven. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Verhuren aan expats

Bijna 90% van onze woningen worden verhuurd aan expats. Expats zijn een populaire doelgroep, ze hebben een professioneel imago en weten om te gaan met een huurwoning. De gemiddelde expat is een hooggeschoolde, internationale werknemer die voor een groot bedrijf werkt. Vaak zoeken ze gemeubileerde of gestoffeerde woonruimte voor een bepaalde tijd.

Voordelen van verhuur aan expats

 • Expats via Adyen, Uber en Netflix

  JLG Real Estate staat direct in contact met HR afdelingen van grote internationale bedrijven zoals; Booking.com, Adyen, Uber, Netflix, Nike, Amazon e.a. Ook staat JLG staat Real Estate in direct contact met diverse relocation kantoren, die expats van A-Z begeleiden in hun verhuizing naar Nederland.

 • Tijdelijke verhuur eigen woning

  Op zoek naar een huurder die uw woning tijdelijk wil huren? Tijdelijke verhuur kan een uitkomst zijn wanneer u niet direct vast wil zitten aan een permanent huurcontract. Gaat u voor langere tijd naar het buitenland voor zakenreis of een wereldreis? Dan is een expat de perfecte huurder voor u.

 • Complete screening

  Al onze huurders worden compleet gescreend op ID, bank, werkgever en inkomen. Ook beschikken wij over alle benodigde huurdocumentatie in het Engels.

 • Kennis van wet- en regelgeving

  U kunt bij ons terecht voor vragen en advies omtrent regels, het woningwaarderingsstelsel, vergunningen, zelfwoonplicht, belastingen en nog veel meer. Maak eenvoudig gebruik van onze kennis en expertise.

  JLG Real Estate helpt u graag verder met bijvoorbeeld het opstellen van een puntentelling.

Verhuur Woning Uitbesteden: onze werkwijze

icon-chart
1. De juiste prijs en verhuurstrategie bepalen

Op basis van uw wensen, de marktsituatie en specifieke eigenschappen bepalen we de huurprijs. Vervolgens creëren we een optimale marketingmix voor u. Denk hierbij aan een gedetailleerde beschrijving van de woning, professionele foto’s en plaatsing op relevante websites zoals Funda en Pararius.

icon-shield
2. Uw ideale huurder vinden

We organiseren bezichtigingen, informeren potentiële huurders en maken uiteindelijk een selectie van de meest geschikte kandidaten. We verhuren voornamelijk aan expats en hoger opgeleiden. De beste kandidaat wordt gescreend op identiteit, bank, inkomen en referenties.

icon-notice
3. De huurovereenkomst opstellen

We stellen een duidelijke huurovereenkomst op, volledig afgestemd op uw situatie en gebaseerd op uw wensen. Ondertekening vindt efficiënt plaats via een digitale handtekening in het programma SignRequest. Dit scheelt erg veel tijd en papierwerk.

icon-key
4. Begeleiding bij de overdracht

We begeleiden u in iedere stap. Bij het moment van de sleuteloverdracht stellen we een uitgebreid digitaal inspectierapport op voorzien van foto’s. Hierin staan zaken als de staat van de woning, meterstanden en inventaris vermeld. Dit geeft rust en duidelijkheid.

icon-apartment
5. Het beheer van de verhuur

Wanneer u kiest voor JLG Premium Beheer heeft u als verhuurder geen omkijken naar uw woning en uw huurder. Wij verzorgen de incasso van de huurtermijnen, zien toe op correct gebruik van de woning en bieden technische ondersteuning. Tevens doen we elke 6 maanden een tussentijdse inspectie bij de woning.

Uw woning in onze wekelijkse mailing met ons aanbod aan meer dan 5.500 geïnteresseerden.

*Contact opnemen over verhuur

"*" geeft vereiste velden aan