Skip to content

Stel je vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Woningbeheer Amsterdam

Tevreden verhuurders

geven ons een 9.5

Woningbeheer service

Nadat wij uw perfecte huurder hebben gevonden en de huurovereenkomst getekend is, vraagt deze huurder geregeld uw aandacht. Denk bijvoorbeeld aan reparaties, huurindexaties en betalingsachterstanden. Besteedt u dit liever uit aan een specialist? Met JLG Premium Beheer houdt u grip op uw verhuurde woning(en). Geniet van het rendement op uw belegging terwijl alle financiële, commerciële en technische zaken in goede handen zijn. Tevens wordt er elke 6 maanden een tussentijdse inspectie uitgevoerd in uw woning.

icon-notice
Fiscaal voordelig
Dankzij uitbesteding van actief beheer van uw vastgoed in box 3.
icon-notice
Online inzicht
Grip op uw verhuurde vastgoed in een digitale omgeving.
icon-notice
Tijdsbesparing
Financieel- en technisch beheer van uw woning in goede handen.
icon-notice
Zorgeloos op reis
Geen omkijken naar de huurder tijdens uw wereldreis.

Verhuurbeheer

Met Premium Beheer verzorgen we de maandelijkse huurbetalingen en de jaarlijkse huurindexatie. Daarbij regelen we noodzakelijke reparaties. Ook administratieve zaken als borgbeheer en debiteurenbeheer nemen we u uit handen. In onze online beheeromgeving heeft u altijd een volledig overzicht van wat er gebeurt. Dit zorgt voor tevreden huurders en een hoger rendement voor uw vastgoed.

Meer weten? Laat uw gegevens achter en we nemen graag de mogelijkheden met u door tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Wat kost het beheer van een verhuurde woning?

Een woning verhuren heeft nogal wat voeten in de aarde. Onze taak is u zo goed mogelijk bij te staan. In alle stappen. Daarom is onze werkwijze altijd kraakhelder. Ook als het gaat om onze tarieven. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Tevreden huurders en optimaal rendement

We brengen u in contact met onze compleet gescreende huurders en u hoeft zich geen zorgen te maken over huurachterstanden en reparatieverzoeken.

Grip op uw verhuurde vastgoed met JLG Premium Beheer

Zorgeloos verhuren tegen optimaal rendement? Financieel en technisch woningbeheer tot in de puntjes geregeld met JLG Premium Beheer.

Waarom u verhuurt via JLG Real Estate

 • Financieel beheer

  We nemen u alles omtrent de financien uit handen. Denk aan facturatie, huuradministratie en verifiëren van op- en aanzeggingen. Ook professionele correspondentie met huurders en overige instanties en buiten-en gerechtelijke incassoprocedures beheren we voor u.

 • Technisch beheer

  Geen omkijken naar reparaties en vervanging van zaken in de woning waar u als verhuurder verantwoordelijk voor bent. Ook bij calamiteiten springen wij in de bres en tenminste twee keer per jaar verzorgen we een fysieke inspectie van uw woning.

 • Expert in verhuur aan expats

  We hebben een groot netwerk van relocaters en verhuren aan expats van bekende bedrijven als Netflix, Adyen, Optiver en Booking.com. Perfect wanneer u tijdelijk of gemeubileerd wil verhuren.

 • NVM Makelaar Verhuur

  Het grootste verhuurkantoor van Amsterdam en een van de weinigen met een NVM certificering. Deze unieke positie garandeert u zekerheid en kwaliteit.

Wij vinden de perfecte huurder dankzij ons unieke, internationale netwerk en ontzorgen u volledig in het technische- en het financiele beheer van uw woning.

Wat houdt Premium Beheer in?

 1. Verhuurservice
 2. Premium Beheer
Tarief
Eenmalige courtage van 8% (excl. btw) van de huursom.
Courtage + maandelijks tarief van 5% (excl. btw) van de huursom.

Woningbeheer: veelgestelde vragen

*Contact opnemen over verhuur

"*" geeft vereiste velden aan