Skip to content

Stel je vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Huis kopen en verhuren in Amsterdam

Slim investeren in residentieel vastgoed

Een woning kopen om te verhuren

Een woning kopen als belegging (Buy To Let) is al jarenlang een populaire manier om een goed rendement uit uw vermogen te halen. Inmiddels heeft de politiek maatregelen afgekondigd om deze manier van beleggen minder aantrekkelijk te maken, onder andere door de belasting op huurinkomsten te verhogen.

Voorbeelden hiervan zijn een hogere overdrachtsbelasting (10,4%), aanpassingen in het Woningwaarderingsstelsel en de 4 jaar zelfbewoningsplicht/opkoopbescherming voor woningen met een WOZ waarde onder de 641.000 euro. Echter, met de aanhoudende lage marktrente en de toenemende vraag naar woonruimte kan het nog steeds interessant zijn uw vermogen in residentieel vastgoed te investeren.

Specialisten in zowel huur- als koopmarkt

Waar en wat moet ik kopen? Wat zijn de mogelijkheden voor een optimale huurprijs, wat zijn de beperkingen en risico’s en wat zijn de te verwachten rendementen? Met onze specialistische kennis van zowel de huurmarkt als de koopmarkt zijn wij in staat u precies dat advies te geven dat u zoekt. We geven inzicht in marktontwikkelingen en mogelijkheden door analyses, kennis en vooral veel ervaring.

*Contact opnemen met JLG Real Estate

"*" geeft vereiste velden aan