Skip to content

Expat verhuur Amsterdam

Tevreden expats

geven ons een 9.5

Huis in Amsterdam verhuren aan expats?

Heeft u een gemeubileerde of gestoffeerde woning die u tijdelijk of voor lange tijd wil verhuren? Dan leent uw woning zich perfect voor de verhuur aan een expat. JLG Real Estate is een doorgewinterde ervaringsdeskundige in de verhuur aan expats. Met ruim 20 jaar ervaring op de Amsterdamse vastgoedmarkt zijn we een van de grootste verhuur-makelaars in de regio en verhuren we bijna 90% van ons aanbod aan expats. We hebben een database met gescreende kandidaten en hebben duurzame relaties opgebouwd met relocaters, die expats helpen om hun weg te vinden in Nederland. Ook hebben we veel bedrijven in ons netwerk waar expats werkzaam zijn. Hierdoor vinden wij altijd de perfecte huurder voor u!

icon-check-border
Geen langlopende huurcontracten
Expats huren vaak tijdelijk en blijven niet voor onbepaalde tijd in Nederland.
icon-check-border
Gemeubileerd verhuren
Omdat expats hier tijdelijk verblijven zoeken zij vaak een gemeubileerde woning.
icon-check-border
80% van onze huurders zijn expats
Ons netwerk bestaat meer dan 5.500 internationale bedrijven en relocators.

Tijdelijk uw huis verhuren in Amsterdam

Expats worden vaak door hun werkgever naar Nederland gestuurd wanneer hun expertise benodigd is. Omdat expats zich niet vestigen in Nederland maar hier voor een bepaalde periode verblijven zoeken zij vaak een gemeubileerde huurwoning, liefst van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een gunstige locatie en voorzien van moderne apparatuur. Wanneer u uw woning slechts tijdelijk wil verhuren of niet meteen een huurcontract voor onbepaalde tijd aan wil gaan, is een expat de ideale kandidaat voor uw woning.

Kom in contact met onze gescreende huurders

Met een database van compleet gescreende woningzoekenden en een uitgebreid internationaal netwerk vinden we in mum van tijd uw ideale huurder.

JLG Real Estate, dé specialist in expat verhuur

Wij vinden de perfecte expat voor uw huis dankzij onze database met volledig gescreende kandidaten en ons internationale netwerk van relocaters en bedrijven waar expats werkzaam zijn.

Waarom u verhuurt via JLG Real Estate

 • Uitgebreide screening

  Doe uw voordeel met onze uitgebreide juridische knowhow op het gebied van verhuur en onze screeningtools waarmee we uw perfecte huurder vinden.

 • Zorgeloos verhuren

  We begeleiden en adviseren u tijdens het volledige proces zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Expert in verhuur aan expats

  We hebben een groot netwerk van relocaters en verhuren aan expats van bekende bedrijven als Netflix, Tesla, Uber en Booking.com.

 • NVM Makelaar Verhuur

  Het grootste verhuurkantoor van Amsterdam en een van de weinigen met een NVM certificering. Deze unieke positie garandeert u zekerheid en kwaliteit.

Onze tarieven

Een woning verhuren heeft nogal wat voeten in de aarde. Onze taak is u zo goed mogelijk bij te staan. In alle stappen. Daarom is onze werkwijze altijd kraakhelder. Ook als het gaat om onze tarieven. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Wat verwachten we van u?

Voordat we voor u aan de slag kunnen, dienen we een schriftelijke opdracht te ontvangen. Deze is eenvoudig in te vullen op onze website. U dient zich te legitimeren en u dient daadwerkelijk bevoegd te zijn om een huurovereenkomst aan te gaan. Of we uw woning binnen de huidige wet- en regelgeving kunnen verhuren, wordt eerst onderzocht.

Zorgeloos verhuren dankzij uitstekende begeleiding

icon-chart
1. De juiste prijs en verhuurstrategie

Maak gebruik van onze kennis, expertise en ervaring voor de verhuur van uw woning. Samen stellen we een strategie op om de woning op uw voorwaarden én zo snel mogelijk te verhuren. Tijdens het volledige traject kunt u rekenen op onze begeleiding en staan we voor u klaar om vragen te beantwoorden en twijfels te bespreken.

icon-notice
2. De ideale huurder vinden

We organiseren bezichtigingen, informeren potentiële huurders en maken uiteindelijk een selectie van de meest geschikte kandidaten. We verhuren voornamelijk aan expats en hoger opgeleiden. De beste kandidaat wordt gescreend op identiteit, inkomen en referenties.

icon-shield
3. De huurovereenkomst opstellen

We stellen een duidelijke huurovereenkomst op, volledig afgestemd op uw situatie en gebaseerd op uw wensen. Ondertekening vindt efficiënt plaats via een digitale handtekening via SignRequest. Dit scheelt iedereen tijd en papierwerk.

icon-key
4. Ondersteuning tijdens de overdracht

We begeleiden u in iedere stap. Bij het moment van de sleuteloverdracht stellen we een uitgebreid digitaal inspectierapport op. Hierin staan zaken als de staat van de woning, meterstanden en inventaris vermeld. Dit geeft rust en duidelijkheid.

icon-apartment
5. Het beheer van de verhuur

Wanneer u kiest voor JLG Premium Beheer heeft u als verhuurder geen omkijken naar uw woning en uw huurder. Wij verzorgen de incasso van de huurtermijnen, zien toe op correct gebruik van de woning en bieden technische ondersteuning.

*Contact opnemen met JLG Real Estate

"*" geeft vereiste velden aan