Skip to content

Wij zijn JLG Real Estate. Makelaars in verkoop en verhuur

Thuis in de Amsterdamse woningmarkt

JLG Real Estate helpt u graag met het verhuren of huren, kopen of verkopen van een woning. We zijn een specialist op deze gebieden met een positieve kijk op zaken en een vernieuwende aanpak. 

Als lid van zowel de NVM, MVA en VVA staan we garant voor hoogstaande service. Een andere grote plus is ons ijzersterke netwerk in Amsterdam en omstreken. Een netwerk waaraan we al meer dan 20 jaar bouwen en waar we u graag van laten profiteren. 

Ons team van ervaren en gecertificeerde medewerkers is dus helemaal thuis in de Amsterdamse woningmarkt. Vertel ons uw wensen en maak kennis met mogelijkheden waar u misschien nog niet aan gedacht had.

Ons team

Mascha Nijssen

Directielid / Vastgoedadviseur

info@jlg.nl

Onze verhuurspecialist van het eerste uur, altijd positief, gaat voor de optimale presentatie, woonachtig in Amsterdam West en is altijd in voor een gezellige borrel. Doet bijna alle verhuur intakes bij JLG, grote kans dat u haar tegenkomt.

Dimitry Jansen

Directielid / Makelaar

dimitry@jlg.nl

Is de kapitein op het JLG schip, maar houdt zich het liefst met het makelen bezig. Aankoop en verkoop is zijn ding en je kunt ook bij hem terecht voor wat vastgoed beleggingsadvies. Als geboren en getogen Amsterdammer is hij uiteraard een groot Ajax fan en is dan ook regelmatig met zijn zoons in het stadion te vinden.

Erwin Bergsma

Verhuurmedewerker

erwin@jlg.nl

Verhuurt woningen aan de lopende band, maar niet voordat hij eerst even lekker gesport heeft. Erwin is een Noordeling, dwz dat hij dagelijks het pontje neemt. Altijd in voor een goede film en een ritje op de motor.

Joeri van Wittmarschen

Verhuurmedewerker

joeri@jlg.nl

Deze geboren Amsterdammer heeft het roer omgegooid, na een carrière bij de grootste kruidenier van NL is hij in de makelaardij beland. Door weer & wind fietst hij de hele dag de stad door op weg naar bezichtigingen. Woont inmiddels in Amersfoort, maar is blij elke dag naar de échte stad terug te keren.
Deze sportieve twintiger is in zijn vrije tijd veelal in de sportschool te vinden, waar hij het liefst zijn biceps traint.

Rémon Janssen

Beheermanager

support@jlg.nl

Onze JLG ‘Benjamin’ is geen familie van…. én zeker geen groentje. Deze doorgewinterde senior is van alle markten thuis met al meer dan 15 jaar ervaring in het vastgoed. Rémon houdt zich bezig met de beheer portefeuille, ontzorgt daarbij verhuurders en stuurt het technische team aan. Geen klus is hem te gek! Tevens is hij multi inzetbaar bij de verhuur, aanhuur en verkoop. Huis en haard in Almere, deze familieman is super trots op zijn gezin.

Nina Haak

Aanhuurmedewerker

nina@jlg.nl

Deze blonde beauty helpt iedereen aan een woning, iedere zoekopdracht is een uitdaging voor haar. Met haar jarenlange ervaring in de makelaardij en aanstekelijke lach zorgt zij voor een uitstekend tracking record. Altijd in shape, Nina is gek op sporten en daagt haar collega’s regelmatig uit. Gezelligheid kent geen tijd, in het weekend veel in de horeca te vinden. Fan van alle dieren, maar Nina’ s grote liefde zijn haar 2 katten.

*Contactformulier

Voor vragen over een van onze huur-of koopwoningen is Whatsappen het handigst.

"*" geeft vereiste velden aan

Je bent op zoek naar informatie over?