Skip to content

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Verhuuradvies

Voordat uw woning in de verhuur gaat, komen we geheel vrijblijvend langs om kennis met elkaar te maken en u van een verhuuradvies te voorzien. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht kunnen worden om een succesvolle verhuur te bevorderen.

Etaleren is begeren. Een goede presentatie van uw woning is daarom essentieel. JLG biedt de mogelijkheid om professionele foto’s te laten maken, eventueel aangevuld met (digitale) plattegronden en zelfs video. Lees hier hoe wij te werk gaan.

De opdracht tot dienstverlening is geheel digitaal te geven via deze link.

Vragen over de verhuur van uw woning?

Heeft u vragen over de verhuur van uw woning? Laat uw gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Wat is het voordeel van verhuren via een makelaar?

  1. Tijdsbesparing: het scheelt ontzettend veel tijd, want u hoeft zelf niet op zoek naar huurders.
  2. Deskundigheid: bij de verhuur van een woning komt veel kijken, denk aan contracten, regelgeving en onderhoud. JLG kan u hierin voorzien van professioneel advies.
  3. Netwerk: JLG heeft toegang tot alle grote websites zoals Funda, Pararius etc, tevens een uitwisseling met collega makelaars, relocators en diverse bedrijven zoals Booking, Adyen en Philips. Ook zorgen wij voor actieve promotie via social media.
  4. Zekerheid: JLG kan geschikte huurders voor u vinden, elke kandidaat wordt gescreend op identiteit, inkomen en referenties.
  5. Ontzorgen: JLG kan het beheer voor u doen, wat betekent dat u helemaal geen omkijken heeft naar de woning. U hoeft zich dus niet druk te maken om administratie of reparaties aan de woning. Ideaal bij een verblijf in het buitenland!

*Contact opnemen met JLG Real Estate

"*" geeft vereiste velden aan