Skip to content

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

No Cure No Pay

Wij doen ons uiterste best doen om de meest geschikte kandidaat huurder voor u te selecteren. Hiervoor brengen wij courtage in rekening bij de opdrachtgever. Dat bent u, als verhurende eigenaar. Deze courtage is 8% (9,65% inclusief 21% btw) over de huuropbrengst van maximaal 1 jaar. Deze 8% komt overeen met ongeveer 1 maand huur exclusief BTW. Dit houdt in dat als u een huurovereenkomst aangaat met een huurder voor meerdere jaren u slechts courtage verschuldigd bent over het eerste jaar. De daaropvolgende jaren brengen wij u niets in rekening. Dit alles is op basis van no cure no pay!* Bij contracten korter dan 12 maanden wordt de courtage pro rato per maand berekend, met een minimum van 1.210 euro inclusief 21% BTW.

Omdat wij slechts aan één partij courtage berekenen, zijn wij interessant voor alle bedrijven en particulieren, zij betalen bij ons immers geen commissie voor het vinden van een goede woning. Tevens biedt dit u de zekerheid dat wij uw belang vooropstellen, daar betaalt u ons immers voor!

*Mocht de opdracht worden ingetrokken, dan zijn slechts de kosten voor de advertenties ad 95 euro inclusief btw verschuldigd.