Skip to content

Stel je vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Huis kopen in Amsterdam en omstreken?

JLG wordt gemiddeld

Beoordeeld met een 9.5

Een woning kopen in Amsterdam? Wij weten de weg.

Bent u op zoek naar een koopwoning in Amsterdam? Dat is een flinke uitdaging, zeker in deze markt. Met de aankoopbegeleiding van JLG Real Estate heeft u een ervaren partner aan uw zijde. Wij kennen de Amsterdamse huizenmarkt als onze broekzak. Onze kennis helpt u de beste keuze te maken. Dat biedt zekerheid in uw aankoopproces. Van begin tot eind.

De 4 voordelen van JLG Real Estate

Amsterdam skyline

1. Aandacht:

Een woning kopen is voor u misschien wel de meest ingrijpende uitgave in uw leven. Het is dan ook zaak dat u goed weet wat u koopt. Dat vraagt om een partner die u kunt vertrouwen. Wij staan voor u klaar. Niet alleen met goed advies, maar ook met onze volle aandacht. Want wij geloven dat we met een transparante en persoonlijke werkwijze het verschil voor u maken.

2. Kennis:

Het JLG Real Estate team bestaat uit ervaren makelaars. We zijn gecertificeerd als makelaar (RMT), kandidaat- makelaar (KMRT) of assistent-makelaar (ARMT). In de loop der jaren hebben we al honderden transacties succesvol mogen begeleiden. U kunt dus rekenen op een schat aan ervaring. Daarbij beschikken we als NVM- en MVA lid over unieke bronnen van informatie, waarmee we ons advies onderbouwen.

3. Netwerk:

We zijn al jaren volledig thuis op de Amsterdamse huizenmarkt. Dankzij ons omvangrijke netwerk van makelaars, ontwikkelaars en huizenbezitters weten we vaak al welke huizen op de markt komen. Nog voor ze op Funda verschijnen. Dat geeft u een duidelijke voorsprong in uw zoektocht.

4. Amsterdam

Wij kennen Amsterdam als geen ander. Welke buurt is het helemaal en welke is up en coming? Waar kan ik nog fatsoenlijk parkeren? Hoe ontwikkelt een gebied zich? De stad is constant in beweging en wij zitten bovenop de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we u plekken laten zien waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. 

*Contact opnemen over aankoop

"*" geeft vereiste velden aan