Skip to content

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Verhuurspecialist Amsterdam

Woningverhuur is een specialisme dat niet onderschat mag worden. Gecompliceerde regelgeving, rechten, plichten en voorwaarden maken het niet altijd gemakkelijk. Daarom is het belangrijk dat u een partij inschakelt met kennis van de markt en regelgeving en bovendien een ruime ervaring heeft in het zorgvuldig verhuren van woningen.

JLG Real Estate is zo’n partij! Wij zijn een makelaarskantoor gespecialiseerd in het verhuren van woningen, een specialisme dat bij een hoop reguliere makelaars naast het verkopen van woningen op een laag pitje staat.

Wij verhuren snel! Door ons unieke marketing concept zijn wij in staat woningen snel te verhuren. Bij ons ligt de nadruk op het zo breed mogelijk in de markt zetten van uw woning.

Wij realiseren maximale aandacht voor uw huurwoning:

  1. Uw woning staat op de belangrijkste woningwebsites waaronder sites waarop alleen gecertificeerde makelaars hun aanbod mogen tonen, zoals Funda, Pararius Huurwoningen, MVA.nl, Jaap.nl en Huurwoningen.nl.
  2. Uw woning gaat mee in een uitwisseling naar alle verhuurkantoren in de regio, zij huren met grote regelmaat woningen via ons aan namens bedrijven als Phillips, Shell, Tommy Hillfiger, Booking.com, Uber, EMA, etc.
  3. Uw woning maakt deel uit van een wekelijkse mailing met ons aanbod naar meer dan 5.500 internationale bedrijven en belangstellenden.
  4. Wij hangen indien gewenst een in het oog springende For Rent poster of quick-sign voor uw raam.
  5. Via onze social media tools als Facebook en Instagram zijn we overal aanwezig.Kortom, zet uw woning bij ons in de verhuur en u heeft de markt optimaal gedekt!