Skip to content

Stel je vraag via WhatsApp

WhatsApp openen

Woning verkopen in Amsterdam?

JLG wordt gemiddeld

beoordeeld met een 9.6

Huis verkopen in Amsterdam?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan komen er veel zaken op u af. Dat vraagt om een betrokken partner. Kies daarom voor de zekerheid van JLG Real Estate. Deskundig, gecertificeerd en met een duidelijke transparante aanpak. Dat geeft niet alleen rust, maar ook een verrassend verkoopresultaat.

Verkoopmakelaar Amsterdam

Weet u het nog? De eerste keer dat u de sleutel in het slot van uw nieuwe woning stak? Wonen is emotie. Onze makelaars verkopen geen stenen en een dak. We verkopen ruimte, licht, uitzicht, rust of juist reuring. Goede bereikbaarheid, een fijne buurt, de warme bakker om de hoek of een zonnige buitenplek. Alles wat Amsterdam zo bijzonder maakt.

Snel uw huis in Amsterdam verkopen

icon-check
1: De voorbereiding

Eerst bepalen we de waarde van uw woning. Dat doen we op basis van uitgebreide informatie. Die verkrijgen we via onze eigen unieke tools, maar bijvoorbeeld ook via de gemeente. Dit alles komt in een gedetailleerd dossier. We maken professionele foto’s, tekenen plattegronden en schrijven verkoopteksten.

icon-check
2: Het verkoopproces

Uw woning staat in de markt! We organiseren bezichtigingen, waarbij we kijkers rondleiden en enthousiast maken. Dat regelen we van a tot z. Is er veel belangstelling? Dan organiseren we het best passende biedingsproces. Blijft de belangstelling achter? Dan gaan meteen aan de slag voor een extra ‘boost’. We houden hier steeds nauw contact over.

icon-check
3: De koopovereenkomst

Het is tijd om zaken te doen. We zijn messcherp in de onderhandelingen over de prijs, met altijd korte lijnen naar u. Samen halen we het beste resultaat. Bent uw tevreden met de verkoopprijs en de voorwaarden? Dan stellen we de koopakte op. We bewaken de voor u belangrijke data en houden u op de hoogte over de voortgang.

icon-check
4: De overdracht

Op het moment van de overdracht heeft de koper het recht de woning te inspecteren. Zo worden ondermeer de meterstanden genoteerd. Daarna wordt de akte van levering bij de notaris ondertekent. Uiteraard zijn we ook hierbij aanwezig. Proficiat, uw woning is verkocht!

Courtage makelaar 2024

Voor onze diensten betaalt u een vergoeding (courtage). Dit is een percentage van de gerealiseerde opbrengst van uw woning. De hoogte van de courtage hangt af van uw wensen, de te verwachtten prijs en een inschatting van de doorlooptijd. Onze courtage varieert tussen de 1,25 en 2% van de koopsom. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. U ontvangt altijd een offerte op maat.

Kosten verkoopmakelaar Amsterdam

Opstartkosten

Bij aanvang van de opdracht worden geen opstartkosten in rekening gebracht. Trekt u de opdracht echter in, dan brengen we wel 700 euro (inclusief btw.) in rekening. Een bedrag dat is gebruikt om ondermeer de fotograaf, brochures, plattegronden, het meetrapport en kadastrale recherche te bekostigen.

Meer informatie over:

icon-check NVM Gecertificeerde makelaar

icon-notice Kennis van de Amsterdamse woningmarkt

icon-notice Jarenlange ervaring

*Contact opnemen over verkoop

"*" geeft vereiste velden aan