Skip to content

Makelaar Westerpark Amsterdam

Makelaar Westerpark

De Westerparkbuurt, gelegen in het hart van Amsterdam, is een levendige en diverse buurt die rijk is aan geschiedenis, cultuur en moderne voorzieningen. Grenzend aan de beroemde Jordaan en de opkomende Houthavens, biedt deze buurt een unieke mix van oud en nieuw, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen en te bezoeken.

Bent u op zoek naar een koopwoning of een huurwoning in Westerpark? Wilt u uw woning in Westerpark verhuren of verkopen? Bij ons kunt u terecht voor expertise, kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt en een enthousiast team die graag het onderste uit de kan halen voor u!

icon-check-border
Makelaar in Westerpark
U vindt ons nieuwe kantoor in Westerpark.
icon-check-border
NVM Makelaar
Gecertificeerd als NVM Makelaar.
icon-check-border
Meer dan 20 jaar ervaring
U kunt blindelings op onze expertise vertrouwen.
icon-check-border
Bekend in Amsterdam
Wij kennen de Amsterdamse vastgoedmarkt op ons duimpje.

Makelaar in Westerpark Amsterdam nodig?

Op zoek naar een woning in Westerpark Amsterdam? Of wilt u juist uw woning verhuren of verkopen? Bij JLG Real Estate bent u aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in Amsterdam West en onze professionals kennen de markt in Amsterdam West als geen ander.

JLG Real Estate: uw makelaar in Westerpark

 • Huis kopen in Westerpark

  Op zoek naar een woning in Westerpark? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact op zodat we u kunnen helpen bij de zoektocht naar uw nieuwe woning.

 • Huis huren in Westerpark

  De Westerpark is een populaire buurt om een woning te huren in Amsterdam en het aanbod is gering. Maak gebruik van onze aanhuurservice en wij gaan voor u op zoek naar uw perfecte huurwoning.

 • Huis verkopen in Westerpark

  Op zoek naar een goede verkoopmakelaar in Westerpark? Bij JLG Real Estate kunt u terecht voor een duidelijke, transparante aanpak en kunt u rekenen op verrassende verkoopresultaten.

 • Huis verhuren in Westerpark

  Zorgeloos en met optimaal rendement verhuren aan nette huurders? Bijna 90% van onze woningen worden verhuurd aan expats. Lees hier meer over de mogelijkheden voor woningverhuur in Westerpark.

Wonen in Westerpark Amsterdam

De Westerparkbuurt biedt een diverse mix van huurwoningen en appartementen, variërend van historische panden tot moderne nieuwbouw. Met zijn centrale ligging, goede bereikbaarheid en levendige sfeer is het een gewilde woonbestemming voor zowel jonge professionals als gezinnen. Huurders kunnen genieten van de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, restaurants, parken en openbaar vervoer, waardoor het een ideale locatie is om het bruisende stadsleven van Amsterdam te ervaren terwijl ze toch kunnen genieten van rust en groen in de buurt.

Straat in Amsterdam Westerpark met een terras met lege tafels en gekleurde asbakken op tafel.

*Contactformulier

Voor vragen over een van onze huur-of koopwoningen is Whatsappen het handigst.

"*" geeft vereiste velden aan

Je bent op zoek naar informatie over?