Skip to content

Huis verhuren de Pijp Amsterdam

Huis verhuren in de Pijp in Amsterdam?

JLG Real Estate is een specialist op het gebied van het verhuren van uw woning in De Pijp. We zijn erg bekend in deze omgeving en verhuren uw woning in goed overleg. U maakt gebruik van ons full service concept waarbij u gedurende het gehele verhuurtraject door ons wordt begeleid. Wij hebben een persoonlijke benadering, voorzien u van deskundig advies van intake tot after sales tijdens de huurperiode.

U vind hier meer informatie over deze fijne buurt. Benieuwd hoe wij te werk gaan wanneer we uw woning verhuren? Hier leest u over onze werkwijze en over de voordelen van het verhuren via JLG Real Estate.

Samen uw huis in de Pijp verhuren

Allereerst komt er vrijblijvend een verhuurspecialist bij u langs om uw woning in de Pijp te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Vervolgens stellen we een verhuurplan op die erop is gericht uw doelstellingen te verwezenlijken. Hierin adviseren wij u o.a. over de staat van de huis, de huurprijs en de huurtermijn.

Wanneer we uw perfecte huurder hebben gevonden kunnen we de woning voor u beheren. Hier leest u waarom goed beheer van uw verhuurde vastgoed belangrijk is en hoe we u hierin ondersteunen en ontzorgen.

Wanneer u vragen heeft of  een afspraak wil maken kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

*Contact opnemen over verhuur

"*" geeft vereiste velden aan