Skip to content

Wat moet ik weten voor de verkoop of verhuur van mijn woning?

U wilt uw woning verkopen of verhuren?Weet u het nog?  Ooit kocht u uw woning omdat deze uniek en geweldig was. Nu  de tijd is aangebroken  om afscheid te nemen, voorgoed of tijdelijk, wilt u dit natuurlijk  perfect geregeld hebben.  JLG Real Estate is een specialist op het gebied van woning verhuur en verkoop.  Met een uitgekiend marketingplan weten we een zo groot mogelijk marktpotentieel te bereiken, We stellen alles  in staat om de transactie zo succesvol mogelijk te maken.Wat komt erbij kijken?Wanneer u wilt verhuren:

Houd er rekening mee dat niet elke woning zomaar te verhuren is. Verhuren is een specialisme wat niet onderschat mag worden.  In Nederland is het huurrecht vrij dwingend geregeld, waarbij de belangen van de huurder vaak groter geacht worden dan de verhuurder. Er zijn diverse mogelijkheden zoals vrije sector verhuur, Huisbewaring en verhuren via een vergunning van de Leegstandswet. Wat dit allemaal inhoud vindt u op deze link.

 

Wanneer u wilt verkopen:

Momenteel bevinden we ons in een kopersmarkt: het aanbod is simpelweg groter dan de vraag. Alleen je woning plaatsen op Funda.nl is vandaag de dag niet genoeg. Presentatie, prijs en promotie zijn de sleutelfactoren die optimaal gebruikt moeten worden. Een gedegen advies in bijvoorbeeld styling en timing kan hierin zeker het verschil maken. Hoe wij het voor u bedacht hebben vindt u hier.

Wist u trouwens dat ook beide wegen, dus verkopen en verhuren,  tegelijk bewandeld kunnen  worden? Wanneer verkopen geen must is, kan verhuren een manier zijn om

– tijd te winnen of te overbruggen

– als belegging of spaarpot te dienen

– kosten te verlagen