Skip to content

Verhuurmakelaar Amsterdam

Tevreden verhuurders

geven ons een 9.5

Op zoek naar de perfecte huurder?

Dan bent u bij JLG aan het juiste adres. Biedt u uw woning aan voor verhuur? Hier komt een hoop bij kijken. U zoekt een betrouwbare huurder voor de juiste prijs zodat u een goed rendement ontvangt. Maar u wil ook de huurder tevreden houden en deze een solide contract bieden, zodat wordt voldaan aan de voorwaarden en de regelgeving omtrent woningverhuur. U zit niet te wachten op administratieve rompslomp en u wil zeker niets vergeten. JLG is de partner voor u.

icon-notice
Betrouwbare huurders
Dankzij onze database met compleet gescreende kandidaten.
icon-notice
Wekelijkse mailing
Uw huis onder de aandacht van 5.500 bedrijven, relocators en geïnteresseerden.
icon-notice
Huurovereenkomst op maat
Afgestemd op uw situatie en gebaseerd op uw wensen.

Kom in contact met onze gescreende huurders

Met een database van compleet gescreende woningzoekenden en een uitgebreid internationaal netwerk vinden we in mum van tijd uw ideale huurder.

JLG Real Estate, dé NVM Verhuur Specialist van Amsterdam

Het grootste verhuurkantoor van Amsterdam en een van de weinigen met een NVM certificering. Deze unieke positie garandeert u zekerheid en kwaliteit.

Waarom u verhuurt via JLG Real Estate

 • Uitgebreide screening

  Doe uw voordeel met onze uitgebreide juridische knowhow op het gebied van verhuur en onze screeningtools waarmee we uw perfecte huurder vinden.

 • Innovatief

  Niet alleen zijn we op de hoogte van de actuele regelgeving omtrent verhuur, ook trends en ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche houden we nauwlettend in de gaten.

 • Expert in verhuur aan expats

  We hebben een groot netwerk van relocaters en verhuren aan expats van bekende bedrijven als Netflix, Tesla, Uber en Booking.com.

 • Beheer in goede handen

  We ontzorgen u volledig in de verhuur van uw woning. Wanneer wij uw woning beheren, heeft u geen omkijken naar de huurder. We bieden technische ondersteuning, zien erop toe dat de woning netjes blijft en verzorgen de incasso van de huurtermijnen.

Wij vinden de perfecte huurder dankzij ons unieke, internationale netwerk en verzorgen de overdracht tot in de puntjes. U verhuurt, wij ontzorgen.

Onze tarieven

Een woning verhuren heeft nogal wat voeten in de aarde. Onze taak is u zo goed mogelijk bij te staan. In alle stappen. Daarom is onze werkwijze altijd kraakhelder. Ook als het gaat om onze tarieven. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Wat verwachten we van u?

Voordat we voor u aan de slag kunnen, dienen we een schriftelijke opdracht te ontvangen. Deze is eenvoudig in te vullen op onze website. U dient zich te legitimeren en u dient daadwerkelijk bevoegd te zijn om een huurovereenkomst aan te gaan. Of we uw woning binnen de huidige wet- en regelgeving kunnen verhuren, wordt eerst onderzocht. 

Zorgeloos verhuren dankzij uitstekende begeleiding

icon-chart
1. De juiste prijs en verhuurstrategie bepalen

Op basis van uw wensen, de marktsituatie en specifieke eigenschappen bepalen we de huurprijs. Vervolgens creëren we een optimale marketingmix voor u. Denk hierbij aan een gedetailleerde beschrijving van de woning, professionele foto’s en plaatsing op relevante websites zoals Funda.

icon-shield
2. Uw ideale huurder vinden

We organiseren bezichtigingen, informeren potentiële huurders en maken uiteindelijk een selectie van de meest geschikte kandidaten. We verhuren voornamelijk aan expats en hoger opgeleiden. De beste kandidaat wordt gescreend op identiteit, inkomen en referenties.

icon-mailbox
3. De huurovereenkomst opstellen

We stellen een duidelijke huurovereenkomst op, volledig afgestemd op uw situatie en gebaseerd op uw wensen. Ondertekening vindt efficiënt plaats via een digitale handtekening via SignRequest. Dit scheelt erg veel tijd en papierwerk.

icon-key
4. Begeleiding bij de overdracht

We begeleiden u in iedere stap. Bij het moment van de sleuteloverdracht stellen we een uitgebreid digitaal inspectierapport op. Hierin staan zaken als de staat van de woning, meterstanden en inventaris vermeld. Dit geeft rust en duidelijkheid.

icon-apartment
5. Het beheer van de verhuur

Wanneer u kiest voor JLG Premium Beheer heeft u als verhuurder geen omkijken naar uw woning en uw huurder. Wij verzorgen de incasso van de huurtermijnen, zien toe op correct gebruik van de woning en bieden technische ondersteuning.

*Contact opnemen met JLG Real Estate

"*" geeft vereiste velden aan