Skip to content

Makelaar Badhoevedorp

Industrie

Badhoevedorp heeft 2 grote industrieterreinen, waar vooral bedrijven gevestigd zijn en geen fabrieken te weten de Jan van Gentstraat en het industrieterrein aan de Schipholweg. Het winkelcentrum van Badhoevedorp bevindt zich aan het Lorentzplein en de Sloterweg. Het dorp heeft 3 supermarkten en drie banken. Daarnaast heeft Badhoevedorp twee drogisterijen, een apotheek en een kleine bibliotheek.

Scholengemeenschap

Badhoevedorp heeft alleen basisscholen:

Burgemeester Amersfoordtschool (openbaar)
Dr. Plesmanschool (rooms-katholiek)
G.Th. Rietveldschool (Daltononderwijs)
Oranje-Nassauschool (protestants-christelijk)
Voor het vervolgonderwijs is men aangewezen op Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of Amstelveen.

Verkeer

Dwars door Badhoevedorp loopt desnelweg A9. Er zijn plannen om deze rijksweg ten zuiden van Badhoevedorp om te leggen om Badhoevedorp te ontlasten. Deze plannen zijn nu definitief, zo heeft de gemeente Haarlemmermeer na inspanningen van VVD wethouder Michel Bezuijen op 20 oktober 2005 in de raadsvergadering besloten. Ten westen van Badhoevedorp kruist de A9 de A4 bij het bekendeNederlandse knooppunt Badhoevedorp. Langs Badhoevedorp loopt tevens de N232, beter bekend als de Schipholweg. Buslijnen van het GVB en Connexxion doen Badhoevedorp aan.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Indien u graag zelf contact met ons opneemt bel dan gerust naar +31 20 33 000 31 (Maandag tot Vrijdag 9u-17.30)

  • Check Met uw telefoonnummer kunnen we nog sneller contact met u opnemen.