Skip to content

Bastenakenstraat 124

1066 JG, Amsterdam

Bastenakenstraat 124

1066 JG, Amsterdam

 • 260
 • 5
 • Gemeubileerd
 • Beschikbaar

Omschrijving

LICHTE EN RUIME WATERVILLA VAN 260 M2 (BVO 315 M2) BESTAANDE UIT 3 WOONLAGEN MET 4 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, EEN INPANDIGE GARAGE, EEN PRIVÉ PARKEERPLAATS EN EEN PRACHTIGE, GROENE TUIN AAN HET WATER MET AANLEGSTEIGER EN VEEL PRIVACY, GELEGEN AAN DE BUITENRAND VAN NIEUW SLOTEN.

(English below)
Deze fantastische, uitgebouwde en zeer riante HOEK WATERVILLA met GARAGE biedt een totaalbeleving waarin luxe, vrijheid en verbondenheid centraal staan.
De binnenzijde van dit zorgeloze en modern afgewerkte familiehuis is ontworpen door de binnenhuisarchitect Herman Peters van Petérs Interiordesign.
De materialen, prachtige houten vloeren, uitgebreide en moderne keuken en stijlvolle en luxe badkamers (3) zijn allemaal op elkaar afgestemd en geven de woning een waanzinnige uitstraling.
Herman heeft het hele traject begeleid als adviseur voor zowel de uitbouw van 135m2 naar 260m2 alsmede het gehele interieur.
Herman Peters: “Wij kenmerken onszelf doordat we altijd streven naar een harmonieus en sfeervol interieur met daarin een aantal verrassende elementen”.
Dat is zeker goed gelukt bij deze prachtige woning!
De woning is gelegen op een perceel van 315 m2.

De bijzondere mooie tuin is aan het water gelegen met niveauverschil. Deze tuin is aangelegd onder begeleiding van de tuinarchitect Studio Wim uit Naarden.
Het bankirai terras is bijna op het water en biedt een fantastisch uitzicht met veel privacy!
Door de ligging op het zuidoosten is het de gehele dag heerlijk aangenaam verblijven. Gedurende de dag zijn er verschillende terrassen om in de zon te zitten of om juist de schaduw op te zoeken.
Deze woning is zeer centraal gelegen aan de rand van Nieuw Sloten. Op loopafstand is het winkelcentrum Nieuw Sloten te bereiken met diverse supermarkten en speciaalzaken.

Via diverse uitvalswegen zoals A4, A9 en A10 zijn diverse omliggende dorpen en steden w.o. Amsterdam Centrum, Hoofddorp, Amstelveen, Badhoevedorp, Haarlem en Schiphol gemakkelijk te bereiken.
Het openbaar vervoer is hier ook goed geregeld zo bent u binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam met diverse gezellige horeca gelegenheden en andere bezienswaardigheden!
Voor recreatiemogelijkheden kunt u o.a. terecht bij Het Amsterdamse Bos, Kasterleepark of Park de Oeverlanden.

Totaal grondoppervlak 315 m2
Totaal woonoppervlak ca. 260 m2. Inhoud ca. 931 m3
Bouwjaar ca. 1995.

Indeling begane grond:
de centrale entree van het huis is doorgetrokken in het midden van de verdiepingen met vide en een grote en lichte hal, de entree is voorzien van de meterkast, toiletruimte voorzien van een zwevend toilet met een op maat gemaakt wastafelmeubel met grote spiegel, zeer riante garderobekast met veel opbergruimte en toegang tot de garage.
De garage is voorzien van elektra, verwarming, op maat gemaakte kasten, een elektrische overheaddeur en een lichtkoepel voor extra daglichttoetreding. Vanuit de garage is de technische ruimte te bereiken met de uitgebreide meterkast, CV ketel Remeha Quinta, boiler en beveiligingssysteem.
Riante en waanzinnige living, gesitueerd aan de tuinzijde, bereikbaar via de prachtige openslaande deuren met ruitverdeling en voorzien van een gevelbrede schuifpui, strak afgewerkte gashaard en een op maat gemaakt dressoir.
Grenzend aan de living bevindt zich de prachtige strakke keuken met eetgedeelte. Beide ruimtes lopen in elkaar over en zijn optimaal verbonden met de tuin.

De keuken is zeer luxe en uitgebreid en beschikt over een 4 pits inductie kookplaat met wokbrander (Miele), afzuigkap (Itho), stoomoven met bordenwarmer (Miele), combimagnetron (Miele), RVS koel-vriescombinatie (KitchenAid), vaatwasser (Miele) en een Quooker. Verder is de keuken voorzien van wit greeploze kasten met softclose en biedt het composiet werkblad een fijne werkruimte. Vanuit de eetkamer is de zonnige achtertuin te bereiken via de gevelbrede schuifpui.

Indeling 1e etage:
Via de majestueuze trapopgang bereikt u de 1e etage, zeer lichte 1e slaapkamer met zowel ramen aan de voor- als achterzijde en een speelse lichtstraat in het plafond. De kamer is thans in gebruik als fitnessruimte.

De 2e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is thans in gebruik als kastenkamer. De kamer biedt veel opbergruimte door de mooie op maat gemaakte kastenwanden.

Riante 3e slaapkamer met grote raampartijen en een eigen luxe badkamer en-suite. De 1e badkamer is voorzien van een ruime douche met inbouwkranen en een regen- en handdouche, zwevend toilet en een op maat gemaakt wastafelmeubel met grote spiegel.

De 4e slaapkamer, gelegen aan de voorzijde, is zeer ruim, voorzien van een eigen inloopkast en heerlijke nis met bureau, een ideale thuiswerkplek! De 4e slaapkamer beschikt tevens over een eigen badkamer en-suite.

De 2e badkamer is identiek aan badkamer 1 en beschikt tevens over een grote douche met een inbouwkraan, regen- en handdouche, zwevend toilet en een op maat gemaakt wastafelmeubel met grote spiegel.

Indeling 2e etage:
Ruime overloop met grote raampartijen wat zorgt voor een fijne daglichttoetreding, waanzinnige loftachtige masterbedroom, gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van airconditioning, op maat gemaakte kasten, bank en bureau en tot slot een aansluitende prachtige walk-in closet voorzien van 8 kasten met op maat gemaakte kasten (8) en een grote spiegel tot aan het plafond.

De 3e badkamer is een heerlijke wellness, zeer luxe en voorzien van een jacuzzi, prachtige douche met glazen deur, inbouwkranen en een stortdouche vanaf het plafond, zwevend toilet met sproeier en een op maat gemaakt dubbel wastafelmeubel met grote spiegel.

Eigendomssituatie: Gemeentelijke eeuwigdurende erfpacht, canon afgekocht tot 31/08/2042. Daarna 2461,39 euro per jaar (+inflatie vanaf 2021)
Aanvaarding: oplevering in overleg
Energielabel: B.

Voorzieningen:
– Energiezuinige woning met een energielabel B
– De binnenzijde van de woning is ontworpen door Herman Petérs Interiordesign.
– Voorzien van maar liefst 3 luxe badkamers!
– 5 Riante slaapkamers
– Waanzinnige vrij gelegen tuin aan het water met niveauverschillen en geweldig uitzicht
– De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
– Stenen garage (verwarmd en voorzien van elektra).
– Eigen oprit.
– De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en goede isolatie.
– De gehele woning is voorzien van een hoogwaardige afwerking, gladde stucwanden en plafonds.
– Prachtige houten vloer (Hongaarse punt) met hoge witte plinten.
– Riante living met veel privacy.
– Uitgebreide woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en eetgedeelte.
– Gelegen op een zeer centrale locatie!
– CV ketel (Remeha Quinta Pro bouwjaar 2008)
– Zeer uitgebreide meterkast.
– Glasvezelaansluiting aanwezig.
– Prachtige op maat gemaakte kastenwanden door de gehele woning!

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

**

LUXURIOUS AND SPACIOUS WATER VILLA OF APPROX 260 M2 DIVIDED OVER 3 FLOORS WITH 5 BEDROOMS, 3 BATHROOMS, INDOOR GARAGE, PRIVATE PARKING SPACE AND A WONDERFUL GREEN GARDEN ON THE WATERFRONT.

This fantastic, extended, and very spacious CORNER WATER VILLA with GARAGE offers an experience in which luxury, freedom, and connectedness are key.
The interior of this carefree and modern finished family home was designed by the interior architect Herman Peters of Petérs Interiordesign.
The materials, beautiful hard wood floors, fully equipped kitchen and luxurious bathrooms (3) are all coordinated and give this house an incredible look.
Herman guided the entire process as an advisor for both the extension from 135m2 to 260m2 as well as the entire interior.
Herman Peters: “We characterize ourselves by always striving for a harmonious and atmospheric interior with some surprising elements”.
This has certainly been successful in this beautiful home!

The house is located on a plot of 315 m2.
The exceptionally beautiful garden with different levels is situated on the water. This garden was designed under the guidance of the garden architect Studio Wim from Naarden.
The bankirai terrace is partially located on the water and offers a fantastic view with plenty of privacy!
Due to its location on the southeast, it is wonderfully pleasant to stay here all day long. Throughout the day, there are several terraces to sit in the sun or to seek out the shade.

This property is very centrally located on the outskirts of Nieuw Sloten. The Nieuw Sloten shopping center with various supermarkets and specialty stores is within walking distance.
Various highways such as A4, A9, and A10 provide easy access to various surrounding villages and cities including Amsterdam Center, Hoofddorp, Amstelveen, Badhoevedorp, Haarlem, and Schiphol.
Public transportation is also well organized here, so you can be in the center of Amsterdam with its various restaurants and other sights within 15 minutes!
For recreational opportunities, you can visit Het Amsterdamse Bos, Kasterleepark, or Park de Oeverlanden.

Total land area 315 m2.
Total living area approx. 260 m2. Content approx. 931 m3
Year of construction around 1995.

Layout ground floor:
The central entrance of the house is equipped with the meter cupboard, a half-bath with a floating toilet and a custom-made washbasin with a large mirror, a very spacious wardrobe with plenty of storage space, and access to the garage.
The garage is equipped with electricity, heating, custom-made cupboards, an electric overhead door, and a skylight for extra daylight. From the garage, you can reach the technical room with the extensive meter cupboard, Remeha Quinta central heating boiler and the security system.

Spacious and incredible living room, located on the garden side accessible through the beautiful French doors with glass panels and equipped with full-width sliding doors. A sleek finished gas fireplace and a custom-made sideboard.
Adjacent to the living room is the beautiful modern kitchen with dining area. Both spaces flow into each other and are optimally connected to the garden.
The kitchen is very luxurious and fully equipped. It has a 4-burner induction hob with wok burner (Miele), extractor hood (Itho), steam oven with plate warmer (Miele), combination microwave (Miele), stainless steel fridge-freezer combination (KitchenAid), dishwasher (Miele) and a Quooker. Furthermore, the kitchen is equipped with white handle-less cupboards with soft-close and the composite worktop offers a fine workspace. From the dining room, the sunny backyard can be
accessed through the full-width sliding doors.

Layout first floor:
Via the majestic staircase, you reach the first floor, which includes a very bright first bedroom with windows on both the front and rear sides and a playful skylight in the ceiling. The room is currently being used as a fitness room.

The second bedroom is located at the rear of the house and is currently being used as a closet room. The room offers plenty of storage space with beautifully custom-made wardrobe walls.

The spacious third bedroom has large windows and its own luxurious en-suite bathroom. The first bathroom features a spacious shower with built-in faucets and a rain and hand shower, a floating toilet and a custom-made vanity with a large mirror.

The fourth bedroom, located at the front, is very spacious. It has its own walk-in closet and a lovely nook with a desk, the ideal workspace! The fourth bedroom also has its own en-suite bathroom.

The second bathroom is identical to bathroom 1 and also features a large shower with a built-in faucet, rain and hand shower, floating toilet, and a custom-made vanity with a large mirror.

Layout second floor:
Spacious landing with large windows that provide plenty of natural light, a fantastic loft-like master bedroom located at the rear of the house with air conditioning, custom-made wardrobes, a sofa, and a desk, and lastly, an adjoining beautiful walk-in closet with 8 custom-made wardrobes and a large floor-to-ceiling mirror.

The third bathroom is a wonderful wellness area, very luxurious, equipped with a Jacuzzi, a beautiful shower with a glass door, built-in faucets, and a ceiling-mounted rain shower, a floating toilet with a bidet, and a custom-made double vanity with a large mirror.

Ownership situation: Perpetual ground lease from the municipality of Amsterdam, fully paid till 31 August 2042. After that, the lease is 2461,39 euro per year (+inflation from 2021 onwards)
Acceptance: delivery in consultation
Energy label: B

Features:

– Energy-efficient house with an energy label B!
– The interior of the house was designed by Herman Petérs Interiordesign.
– Equipped with no less than 3 luxurious bathrooms!
– 5 Spacious bedrooms!
– Amazing backyard located by the water with different levels and a great view!
– The entire house has underfloor heating.
– garage (heated and equipped with electricity).
– Private driveway.
– The entire house is equipped with double glazing and good insulation.
– The entire house has a high-quality finish, smooth plastered walls, and ceilings.
– Beautiful wooden floor (Hungarian point) with high white skirting boards.
– Spacious living room with a lot of privacy.
– Extensive kitchen with various built-in appliances and a dining area.
– Located in a very central location!
– Central heating boiler (Remeha Quinta Pro built in 2008)
– Very extensive meter cupboard.
– Fiber optic connection available.
– Beautiful custom-made closet walls throughout the house!

Kenmerken

Algemeen

 • StatusBeschikbaar
 • Woonoppervlakte260
 • Aantal slaapkamers5

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningVilla
 • Type woningGeschakelde woning
 • Type woningWaterwoning
 • Bouwjaar1995
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingenAan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

Indeling

 • Woonoppervlakte260
 • Perceeloppervlakte315
 • Inhoud931
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal badkamers3

Energie

 • EnergieklasseB
 • VerwarmingCV ketel, Vloerverwarming geheel
 • C.V.-KetelHR
 • Bouwjaar C.V.-Ketel2008
 • WarmwaterCV ketel, Gasboiler eigendom
 • IsolatieDubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
 • CombiketelJa
 • BrandstofGas
 • EigendomEigendom

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, Voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte147
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • Parkeer faciliteitenOp eigen terrein
 • GarageAangebouwd steen
 • Capaciteit1
 • Garages1

Dak

 • Soort dakPlat dak
 • Materiaal dakBitumineuze Dakbedekking
 • Toelichtingvernieuwd 2020

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Plattegronden

Plattegrond 10
Plattegrond 9
Plattegrond 6
Plattegrond 8
Plattegrond 7
Plattegrond 5
Plattegrond 4
Plattegrond 2
Plattegrond
Plattegrond 3

Op de kaart

De brochure

Alles te weten komen over deze woning? Download dan de gedetailleerde brochure.

Bos en Lommer

Bos en Lommer

Bastenakenstraat 124

1066 JG, Amsterdam

€ 1.500.000,- k.k.

Contact Plan een bezichtiging Maak afspraak via WhatsApp